Happy kiddo kledingbibliotheek trixie kleding

Meet Trixie, the new kiddo on the block

YAY we hebben goed nieuws! Vanaf nu kan je ook kinderkleding kiezen uit de collectie van Trixie. Een nieuwe mijlpaal voor Happy Kiddo waar we héél blij mee zijn. En dat is zachtjes uitgedrukt ; )

 

Trixie

Trixie is een jong, Belgisch, kinderkledinglabel waar eindeloze verbeelding centraal staat. Net zoals bij de andere labels uit ons lookbook zeggen ze neen tegen genderclichés. De verspilling zijn ze ook een stapje voor want de collecties van Trixie breiden uit zonder dat de vorige verloren gaan. Oh, en alle kleding is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biokatoen! Wat wil je nog meer?

Eindeloze verbeelding

In hun collecties zitten echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints. Daarnaast zijn er ook collecties in zachtere kleuren en subtielere prints. Allemaal zorgen ze voor een vreugdevol gevoel in huis. De inspiratiebron bij Trixie is de verbeelding van je kleine spruit. Ieder kind heeft immers een geweldige portie fantasie in zich. Trixie geeft deze fantasie met hun sterke grafische prints graag een duwtje in de rug.

 

“De inspiratiebron bij Trixie is de eindeloze verbeelding van een kind. Met hun sterke grafische prints willen ze deze fantastische eigenschap ondersteunen en verder stimuleren.”

Life is better in pyjamas

Met de komst van Trixie groeit jouw kindje nu ook niet meer uit zijn of haar pyjama. Enkel het meest hoogwaardige bio-katoen voldoet voor het intieme contact van de pyjamas en onesies met de delicate kinderhuid. De kledij voelt heerlijk zacht aan en doorstaat moeiteloos de vele wasbeurten zonder verlies aan kwaliteit. Zo krijg je dus telkens kwalitatieve, vers gewassen én gestreken kleding in je Happy Kiddo Box!

Happy Kiddo Kinderkleding trixie pyjama

Eco Friendly

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. Kledingmerken die het label hanteren garanderen een productie op milieuvriendelijke én sociaal verantwoorde wijze. De verwerkte textielvezels in het label zijn vervaardigd uit biologische landbouw. Bij de productie komen er geen schadelijke stoffen aan te pas én wordt er veel aandacht gegeven aan water- en energieverbruik en afvalbeheer.

The perfect match

Happy kiddo is een unieke kledingbibliotheek voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Met een brede waaier aan Nederlandse en Belgische labels die elk hun steentje bijdragen op sociaal en ecologisch vlak. Trixie slaagt erin om een prachtige collectie te brengen zonder deze waarden uit het oog te verliezen. De perfecte match dus voor de Happy Kiddo Family : )

Start zelf met Happy Kiddo

Ben jij klaar om te starten met Happy Kiddo? Kies het formaat van kledingbox dat bij je past, daarna kan je zelf je kledingbox samenstellen! Ieder begin van de maand kan je de outfits opnieuw inruilen voor andere. Zo heb je altijd kleding in huis die past!

Ik wil starten >

Deel je mening