Win een Happy Kiddo goodiebag

Give away! Om te vieren dat we op Facebook intussen al met 1000 enthousiaste volgers zijn, geven we 3 goodiebags weg. Elk ter waarde van €70! Jullie enthousiasme doet deugd. We geven maar al te graag iets terug 🙂

We geven telkens 5 producten weg waar we achter staan én blij van worden. Benieuwd welke dat zijn?

Happy Kiddo quut

1. Cuppi van Quut

In de goodiebag vind je de Cuppi van Quut. Het speelgoed van Quut wordt ontworpen door Gentse designers. Het is ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan. De bedoeling van de designers is om de creativiteit van kinderen te triggeren en hen oneindig veel speelmogelijkheden te bieden. Alle producten zijn BPA-vrij en bevatten geen ftalaten en geen latex. Bovendien zijn ze recycleerbaar.

De Cuppi van Quuti is een schopje, een zeef én een bal. Het schepje is zo ontworpen dat het past in kleine handen. Met het schopje maak je torens en kastelen, door de zeef laat je het zand of water rijkelijk stromen. Als je met het schopje banen trekt in de zandberg, dan kan je de bal naar beneden laten rollen. Onderaan zitten verschillende gaatjes, waarmee je kan schrijven met water en zand. De vormpjes klikken in elkaar en passen perfect in iedere handtas. Kinderen kunnen er op het strand, maar ook in de tuin, in bad en zelfs in de sneeuw mee spelen.

Meer info over Quut vind je op www.quuttoys.com
Je kan het speelgoed van Quut kopen bij www.fairplace.be/actions/quut

2. Wasgel van Naïf

In de goodiebag vind je de wasgel van Naïf. Naïf is een natuurlijke verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Als kersverse vaders kwamen Jochem en Sjoerd er achter dat er in babyverzorging vaak schadelijke ingrediënten zitten. Ze maken er hun missie van om de wereld van de babyverzorging te veranderen. Daarvoor werken ze enkel met de allerbeste ingrediënten uit de natuur.

De zeepvrije wasgel van Naïf reinigt mild om de beschermlaag van op de huid van baby’s niet te beschadigen. Zo blijft de babyhuid lekker zacht. Toch is ze ze sterk genoeg om poep, wortelhapjes en babyspuug te verwijderen. De wasgel bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadextract. Je wast je baby niet alleen schoon, maar verzorgt intussen ook de babyhuid. De gel ruikt bovendien lekker fris door het allergeenvrije parfum. Het product is dermatologisch getest. Je kunt deze zeepvrije wasgel daarom gerust gebruiken bij een extreem droge huid of eczeem.

Meer info over Naïf vind je op www.naifcare.com
Je kan de verzorgingsproducten van Naïf kopen bij www.apotheekdoknoord.be

3. Fles wijn van EVÍN

In de goodiebag vind je een fles wijn van EVÍN Wine Store & Bar Gent. EVÍN is een wijnwinkel en wijnbar in het historische centrum van Gent. Een gezellige ongedwongen sfeer en persoonlijke aanpak staan centraal. Weg van moeilijke wijntermen en snobisme. Maandelijks verandert hun assortiment met 15 nieuwe wijnen. Alle wijnen die in de winkel worden aangeboden, kan je ook proeven in de bar.

De fles wijn die je in de goodiebag terugvindt, is de ‘Casa Do Homem Vinho Verde’. Een verfrissende Portugese witte wijn met een lichte pareling. De wijn wordt gemaakt van typische Loureiro en Arinto-druiven, wat resulteert in zachte fruitaroma’s van perzik en abrikoos en een florale toets. Een echte zomerse aanrader! Tip: tijdens de Gentse Feesten is er bij EVÍN — 10 DAYS of WINE. 10 dagen lang heerlijke wijn, homemade winesicles, DJ-sets én heel veel liefde. Een ideaal moment om ook de andere wijnsoorten van de maand en de gastvrouw des huizes te leren kennen.

Meer info over EVÍN vind je op www.evingent.be
Leer de andere wijnen kennen tijdens 10 DAYS OF WINE

4. Bookzine van Charlie

In de goodiebag vind je het 2de bookzine van Charlie. Charlie is een online magazine dat geen blad voor de mond neemt. Zij houden de vinger aan de pols van een veranderende wereld. De thema’s gaan van body image, feminisme en seks tot de combinatie werk & gezin, duurzaamheid en wetenschap. Ze laten al hun producten, van bookzines tot T-shirts, maken met respect voor mens en milieu.

Hun tweede bookzine gaat over het thema TIJD. 144 bladzijden heerlijke tijdverspilling, om even mee uit de ratrace te stappen. Geen gephotoshopte glamour maar het leven zoals het is. Wat staat erin?

  • De comeback van de oma-onderbroek: een fotoshoot met real people
  • Moeder, waarom breien wij? Modedoctor Aurélie over breitrends en tijdverspilling
  • Redactrice Sophie laat haar toekomst voorspellen door drie waarzeggers
  • Een no-nonsense handleiding voor een orgasme van 15 minuten

Meer info over Charlie vind je op www.charliemag.be
Lid worden kan hier en hun producten koop je via www.charliemag.be/shop

5. Cadeaubon van Happy Kiddo

In de goodiebag vind je een cadeaubon voor een small Happy Kiddo Box. Happy Kiddo is een online kledingbibliotheek voor kinderen van 0 tot 3 jaar uit Gent. Bij Happy Kiddo kan je iedere maand opnieuw andere kledingstuks kiezen. Je betaalt gemiddeld slechts €6 per kledingstuk per maand. Dankzij Happy Kiddo heb je geen vergeten, te kleine of gedateerde kleertjes meer.

Met de cadeaubon heb je recht op 5 kledingstuks gedurende 1 maand uit de hele kledingcollectie. Je kiest uit een aanbod van Belgische en Nederlandse labels. Allemaal duurzame merken die comfortabele kwaliteitskleding maken met een hedendaagse uitstraling. Happy Kiddo helpt ouders duurzamer met kleding omgaan. Logisch dus dat we zelf ook graag met duurzame merken in zee gaan. We houden van merken die zich engageren op sociaal en ecologisch vlak. Die kleding maken met een eigen unieke touch, los van genderclichés of seizoenscollecties.

Maak kennis met de merken van Happy Kiddo op www.happykiddo.be/lookbook
Schenk zelf een origineel cadeau via www.happykiddo.be/cadeau

Wil jij graag kans maken op 1 van onze 3 goodiebags vol met leuke items?

Waag je kans >

Deel je mening