Happy Kiddo helpt ouders duurzamer met kleding omgaan.


Logisch dus dat we zelf graag met duurzame merken in zee willen gaan. Wij houden van merken die zich engageren op sociaal en ecologisch vlak. Die kwaliteitskleding maken met een eigen unieke touch, los van genderclichés of seizoenscollecties.


Maak hieronder kennis met onze merken

Liv + Lou is een gloednieuw kids label dat staat voor comfortabel en hip. Je herkent het merk aan de stoere, kleurrijke, vaak speelse prints en unieke opdrukken. De kleuren laten zich heerlijk combineren met elkaar.

Bekijk de kleding

In de collectie van Trixie vind je zowel echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints als neutralere stuks met zachtere kleuren en subtielere prints.

Bekijk de kleding

Kenmerkend voor Lily Balou zijn levendige kleuren, retro designs, zachte stoffen en comfortabele stuks. De items zijn onderling eindeloos te combineren.

Bekijk de kleding

Lion of Leisure

Het Belgisch label staat voor zorgvuldig met de hand gezeefdrukte T-shirts en truien van 100% organisch katoen.

Bekijk de kleding

Moon Monsters

Minimalistische én met de hand getekende designs. Moon Monsters legt de focus op kwaliteit en alle kleertjes zijn zeer ecologisch verantwoord.

Bekijk de kleding

De knuffelzachte stoffen, frisse prints en heldere kleuren zijn kenmerkend voor het Belgische lifestylelabel Mundo Melocotón.

Bekijk de kleding

De kleding van My Sweet Potato is ontworpen om lang mee te gaan. Stevige stoffen, duurzame assemblages en dito prints. De kledinglijn is uniek, duurzaam en unisex.

Bekijk de kleding

nOeser is een Nederlands merk met originele prints en zeer comfortabele kledij. De kledij is gemaakt van organisch katoen en het volledige productieproces verloopt in Europa.

Bekijk de kleding

Matching items nu te verkrijgen op onze website! Voeg ze samen bij de kledingitems toe aan je winkelmandje en we leveren ze bij jouw HAPPY KIDDO box.

Bekijk de accessoires